Теслићани већ 20 сати без воде

ГС
Foto: Илустрација

ТЕСЛИЋ - Због квара на далеководу, који је настао јуче око 16 часова, а који је прекинуо напајање електричном енергијом и постројење за прераду воде у Студенцима, општина Теслић и њени становници од јуче немају ни кап воде.

Наиме, јуче послијеподне огласили су се и из предузећа комуналних дјелатности (ПКД) "Рад" Теслић, о томе како је дошло до овог квара.

"Обавјештавамо кориснике питке воде из градског водовода да је због квара на далеководу дошло до прекида у напајању електричном енергијом постројења за прераду питке воде у Студенцима, те је дошло до прекида у снабдијевању питком водом. Екипе 'Електодистибуције' су на терену и раде на отклањању квара. Молимо кориснике за стрпљење и захваљујемо се на сарадњи и разумијевању", објављено је на Фејсбук страници ПКД "Рад".

Исто саопштење је објављено и на страници општине Теслић, али од тада нема других најава кад би вода требала коначно стићи у ову општину, преносе Независне.

Огорчени Теслићани коментаришу да нека насеља немају воде већ неколико дана, док други очекују да се надлежни јаве и обавијесте јавност зашто нема воде иако је струја дошла након свега неколико минута од настанка квара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана