Poznata grčka pjevačica podržala Dervenćane na takmičenju Ritam Evrope (VIDEO)

GS
Poznata grčka pjevačica podržala Dervenćane na takmičenju Ritam Evrope (VIDEO)

DERVENTA - Ekipi Dervente stigla je velika podrška pred nastup na finalu festivala Ritam Evrope i to ni manje ni više nego od poznate grčke pjevačice Kalomire.

Derventu na ovom festivalu predstavljaju Ivana Simić i Dajana Dujaković, mlade Dervenćanke koje su u pratnji plesnog para Marije Andrić i Benjamina Malićbegovića, otpjevale poznatu Kalomirinu pjesmu “Secret combination” koja je Grčkoj 2008. godine donijela treće mjesto na takmičenju Evrovizije.

Kalomira je nedavno označena na videu nastupa ekipe Dervente na finalnoj večeri festivala za BiH objavljenoj na službenoj Instagram stranici Ritma Evrope, a kako joj se nastup svidio, odmah ga je podijelila na svom Instagram profilu, zahvaljujući čemu je ekipa dobila brojne poruke podrške iz Grčke, piše Derventa Kafe.

Upravo je nastup iz Gradiške Dervenćanima obezbijedio nastup na završnici Ritma Evrope koja će se održati u Sjevernoj Makedoniji, a na kojoj će nastupiti najbolji izvođači iz BiH, Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Učesnici festivala Ritam Evrope predstavljaju različite zemlje Evrope, odnosno izvode pjesme iz tih država, a pobjednici osvajaju nagradno putovanje u zemlju koju predstavljaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana