Позната грчка пјевачица подржала Дервенћане на такмичењу Ритам Европе (ВИДЕО)

ГС
Позната грчка пјевачица подржала Дервенћане на такмичењу Ритам Европе (ВИДЕО)

ДЕРВЕНТА - Екипи Дервенте стигла је велика подршка пред наступ на финалу фестивала Ритам Европе и то ни мање ни више него од познате грчке пјевачице Каломире.

Дервенту на овом фестивалу представљају Ивана Симић и Дајана Дујаковић, младе Дервенћанке које су у пратњи плесног пара Марије Андрић и Бењамина Малићбеговића, отпјевале познату Каломирину пјесму “Secret combination” која је Грчкој 2008. године донијела треће мјесто на такмичењу Евровизије.

Каломира је недавно означена на видеу наступа екипе Дервенте на финалној вечери фестивaла за БиХ објављеној на службеној Инстаграм страници Ритма Европе, а како јој се наступ свидио, одмах га је подијелила на свом Инстаграм профилу, захваљујући чему је екипа добила бројне поруке подршке из Грчке, пише Дервента Кафе.

Управо је наступ из Градишке Дервенћанима обезбиједио наступ на завршници Ритма Европе која ће се одржати у Сјеверној Македонији, а на којој ће наступити најбољи извођачи из БиХ, Србије, Црне Горе и Сјеверне Македоније.

Учесници фестивала Ритам Европе представљају различите земље Европе, односно изводе пјесме из тих држава, а побједници освајају наградно путовање у земљу коју представљају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана