Nova poslovnica Naše Banke u Trnu, Opština Laktaši

G.S.
Nova poslovnica Naše Banke u Trnu, Opština Laktaši

Naša Banka a.d. Banja Luka otvorila je vrata nove poslovnice u Opštini Laktaši, u Trnu na adresi Cara Dušana 110, (u neposrednoj blizini TC Tropic). Klijentima (fizičkim i pravnim licima) u novootvorenoj poslovnici biće omogućeno pružanje finansijskih poslova radnim danima od 08:00 do 16:00 časova. Pored navedenog, na raspolaganju je i bankomat 24/7.

"Pažljivo osluškujući i uvažavajući potrebe sve većeg broja klijenata, otvaranje poslovnice u Trnu, potvrda je da nastavljamo širenje mreže naših poslovnica i bankomata, sa ciljem da im omogućimo kvalitetnu, jednostavnu i brzu uslugu na jednom mjestu, u moderno opremljenom prostoru, gdje će ih dočekati prijatno i profesionalno osoblje. Primarni cilj Naše Banke je nastojanje da klijentima budemo još bliže, dostupni na lokaciji na kojoj se odvija značajna poslovna i finansijska aktivnost. Iako se kao banka usmjeravamo ka digitalizaciji prateći nove tehnološke trendove, ne zanemarujemo važnost ličnog kontakta koji je osnov povjerenja i tradicionalnog bankarstva," rekao je mr Novak Popić, član Uprave.

Naša Banka a.d. Banja Luka www.nasa-banka.com kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne mreže i bankomata.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana