Нова пословница Наше Банке у Трну, Општина Лакташи

Г.С.
Нова пословница Наше Банке у Трну, Општина Лакташи

Наша Банка а.д. Бања Лука отворила је врата нове пословнице у Општини Лакташи, у Трну на адреси Цара Душана 110, (у непосредној близини TC Tropic). Клијентима (физичким и правним лицима) у новоотвореној пословници биће омогућено пружање финансијских послова радним данима од 08:00 до 16:00 часова. Поред наведеног, на располагању је и банкомат 24/7.

"Пажљиво ослушкујући и уважавајући потребе све већег броја клијената, отварање пословнице у Трну, потврда је да настављамо ширење мреже наших пословница и банкомата, са циљем да им омогућимо квалитетну, једноставну и брзу услугу на једном мјесту, у модерно опремљеном простору, гдје ће их дочекати пријатно и професионално особље. Примарни циљ Наше Банке је настојање да клијентима будемо још ближе, доступни на локацији на којој се одвија значајна пословна и финансијска активност. Иако се као банка усмјеравамо ка дигитализацији пратећи нове технолошке трендове, не занемарујемо важност личног контакта који је основ повјерења и традиционалног банкарства," рекао је мр Новак Попић, члан Управе.

Наша Банка а.д. Бања Лука www.nasa-banka.com као чланица једне од водећих пословних групација из Србије (Галенс Инвест) са циљем пружања што квалитетније услуге клијентима спровела је рибрендинг својих пословница, покренула нове и технолошки унапређене дигиталне канале плаћања, те континуирано ради на ширењу пословне мреже и банкомата.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана