Naša Banka a.d. Banja Luka glavna Banka svim svojim klijentima

G.S.
Naša Banka a.d. Banja Luka glavna Banka svim svojim klijentima

Kompanija za istraživanje tržišta i javnog mnjenja Metrics doo Banja Luka, objavila je rezultate istraživanja, koji prikazuju pozicije brendova i trendove na bankarskom tržištu Republike Srpske. Istraživanje je potvrdilo da Naša Banka a. d. Banja Luka uživa izuzetno veliko povjerenje svojih klijenata i da u potpunosti ili većinom ispunjava njihova očekivanja zahvaljujući svojoj dostupnosti, ljubaznom osoblju i pouzdanom razvoju savremenog bankarskog poslovanja na temelju domaće bankarske tradicije.

Istraživanje koje je u martu 2024. sprovela kompanija Metrics, pokazalo je da čak 94% ispitanika koji imaju otvorene račune u Našoj Banci a. d. Banja Luka, upravo Našu Banku smatra i svojom glavnom bankom. To je veliko priznanje za Banku jer potvrđuje kvalitet kreiranih bankarskih proizvoda i usluga sa kojima su klijenti Naše Banke odlično upoznati.

Istraživanje, takođe, otkriva da Naša Banka ispunjava očekivanja klijenata koji su je izabrali za svoju glavnu banku. Većina njih, tačnije 60%, navelo je da je zadovoljno proizvodima i uslugama Naše Banke koja je do sada većinom ispunjavala njihova očekivanja, a čak 23% ih tvrdi da je Naša Banka u potpunosti ispunila njihova očekivanja.

"Generalno, sprovedeno istraživanje kompanije Metrics pokazalo je da su klijenti Naše Banke a. d. Banja Luka prepoznali visok kvalitet bankarskih proizvoda i usluga koje su im na raspolaganju i da ih cijene. Sada je taj dostignuti bankarski standard, po kojem su u fokusu potrebe klijenta, potrebno dodatno promovisati", izjavila je Biljana Ševa, rukovodilac samostalnog Odjeljenja za kartično poslovanje, marketing i komunikaciju Naše Banke a. d. Banja Luka.

Naša Banka a.d. Banja Luka www.nasa-banka.com  kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne mreže i bankomata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana