Наша Банка а.д. Бања Лука главна Банка свим својим клијентима

Г.С.
Наша Банка а.д. Бања Лука главна Банка свим својим клијентима

Компанија за истраживање тржишта и јавног мњења Metrics доо Бања Лука, објавила је резултате истраживања, који приказују позиције брендова и трендове на банкарском тржишту Републике Српске. Истраживање је потврдило да Наша Банка а. д. Бања Лука ужива изузетно велико повјерење својих клијената и да у потпуности или већином испуњава њихова очекивања захваљујући својој доступности, љубазном особљу и поузданом развоју савременог банкарског пословања на темељу домаће банкарске традиције.

Истраживање које је у марту 2024. спровела компанија Metrics, показало је да чак 94% испитаника који имају отворене рачуне у Нашој Банци а. д. Бања Лука, управо Нашу Банку сматра и својом главном банком. То је велико признање за Банку јер потврђује квалитет креираних банкарских производа и услуга са којима су клијенти Наше Банке одлично упознати.

Истраживање, такође, открива да Наша Банка испуњава очекивања клијената који су је изабрали за своју главну банку. Већина њих, тачније 60%, навело је да је задовољно производима и услугама Наше Банке која је до сада већином испуњавала њихова очекивања, а чак 23% их тврди да је Наша Банка у потпуности испунила њихова очекивања.

"Генерално, спроведено истраживање компаније Метрицс показало је да су клијенти Наше Банке а. д. Бања Лука препознали висок квалитет банкарских производа и услуга које су им на располагању и да их цијене. Сада је тај достигнути банкарски стандард, по којем су у фокусу потребе клијента, потребно додатно промовисати", изјавила је Биљана Шева, руководилац самосталног Одјељења за картично пословање, маркетинг и комуникацију Наше Банке а. д. Бања Лука.

Наша Банка а.д. Бања Лука www.nasa-banka.com  као чланица једне од водећих пословних групација из Србије (Galens Invest) са циљем пружања што квалитетније услуге клијентима спровела је рибрендинг својих пословница, покренула нове и технолошки унапређене дигиталне канале плаћања, те континуирано ради на ширењу пословне мреже и банкомата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана