Ударци по глави фатални за навијача

nezavisne.com
Ударци по глави фатални за навијача

Бијељина - Бројни ударци по глави били су фатални за навијача Александра - Сашу Пантића (30), који је у суботу подлегао вишеструким повредама задобијеним у тучи симпатизера београдских спортских клубова Црвене звезде и Партизана.

То нам је потврдио извор близак истрази, који је додао да је због овог крвавог обрачуна саслушано више десетина лица, од чега их је 19 предато Окружном јавном тужилаштву Бијељина.

У крвавом обрачуну у бијељинском насељу Дворови на смрт је претучен Партизанов навијач Пантић, који је подлегао код Сремске Митровице, док су га превозили у Београд, а тешко је повријеђен Борис Кашиковић (33), који је хоспитализован у бијељинској болници.

Огромна локва крви остала је на мјесту сукоба, који је, по незваничним информацијама, избио јер је прешаран графит једног од навијачких клубова.

Навијачи су се састали у суботу, 15 минута након поноћи, а онда су почеле да сијевају металне шипке и дрвене палице. Епилог је стравичан.

"Нама су довезена два пацијента. Један је због тежине повреда одмах упућен у Београд, али је током транспорта преминуо, а други је задржан на  лијечењу. Тренутно је стабилно", кажу бијељински љекари.

Очевици овог хаоса кажу да се све одиграло јако брзо.

"Сукобиле су се двије групе. Одједном су момци посједали у два аута и побјегли, а с друге стране зачуо се јаук. Чуо сам када је неко повикао: 'Јој, умире нам човјек'", рекао је један очевидац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана