Требињац од Дубровчанке на превару узео 4.100 КМ

nezavisne.com
Требињац од Дубровчанке на превару узео 4.100 КМ

Требиње - Требињац Радован М., упосленик Службе за послове са странцима у Теренском центру Требиње, осумњичен је за превару стране држављанке којој је своје “услуге” наплатио 4.100 марака.

У питању је Дубровчанка коју је, према изјави полиције, оштетио за износ од 3.000 марака које му је уплатила за услуге реновирања и опремања стана у Требињу, а затим још 1.100 марака да јој помогне око пријаве боравка у Требињу као стране држављанке.

“Дубровчанку је довео у заблуду да постоје одређени проблеми због тога што није извршила пријаву боравка у Требињу. Извршилац кривичног дјела је оштећеној особи обећао да ће јој помоћи уз одговарајућу новчану надокнаду”, наводи се у саопштењу Полицијске управе Требиње.

Полицијска управа Требиње је Окружном јавном тужилаштву у Требињу доставила извјештај о почињеном кривичном дјелу превара.

У Служби за послове са странцима у Теренском центру Требиње немају овлаштења да говоре о овој теми, а у њиховом сједишту у Сарајеву се јавила само секретарица директора, која каже да овлаштења о давању изјава имају директор и његов замјеник, али су оба одсутна с посла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана