Свекрва покушала да уништи синову свадбу: Ево како јој је млада одговорила

ГС
Свекрва покушала да уништи синову свадбу: Ево како јој је млада одговорила

Младожењина мајка покушала је да оконча брак свог сина прије него што је почео тако што је ангажовала ‘разбојнике' да баце црвену боју на вјенчаницу његове будуће супруге.

Млада, која је ‘нижег социоекономског статуса’ од младожење, била је спремна да прошета до олтара када су дотрчала тројица мушкараца с лименкама црвене боје и попрскали је, пише Мирор.

Након што су уништили њену вјенчаницу, побјегли су с места догађаја, оставили су младу у стању шока. Своје искуство на Твитеру, корисник под именом @фуланодеобрегон подијелио је шта се догодило.

"Ову јадну дјевојку су од почетка мрзила њена свекрва и њени блиски људи. Пријетили су јој и направили неколико налога на друштвеним мрежама како би је узнемиравали, а кад су се суочила с њима уз свог мужа, све су порицали. Понудили су јој бланко чек да напусти мужа. Сва ова мржња долази искључиво због њеног социоекономског статуса. Очигледно је супругова породица жељела да се ожени неком богатом дјевојком. Била је тако грациозна током цијеле муке око вјенчања”, пише у објави.

Кад је њена свекрва чула за вјеридбу, наводно је исценирала срчани удар, па је хоспитализована. Затим је окривила свог сина и наредила му да покрије све њене трошкове лијечења.

– На дан вјенчања породица блиска мужу је одбила да присуствује, што је у реду, али одлучили су да унајме некога да баци црвену боју на младину хаљину непосредно прије уласка у цркву – објашњава.

– Прво су гости мислили да би црвена боја могла бити крв. Не могу ни да замислим какав је то осјећај био. Млада је рекла да је прво мислила да је вода, али је онда видјела сва шокирана лица и њене пријатељице покушавале су да је увјере да још увијек изгледа лијепо. Каже да јој је најгоре било да гледа лице мајке - описао је цијели догађај.

Као одговор на овај немили догађај, млада се пресвукла у другу хаљину и наставила с вјенчањем према плану. Њена свекрва није одустала, па је покушала да уништи фотографије с вјенчања и медени мјесец.

“Пресвукла се у златну хаљину до пода и наставила са својим вјенчањем. Морала је да оде кући због овога, али су је сви гости чекали у цркви”, пише на Твитеру.

Сада омражени у заједници, кућа свекрве је наводно била гађана јајима.

“Послије вјенчања, а прије меденог мјесеца, младожењина породица украла му је пасош и визу. Покушали су да подмите и туристичку агенцију како би покварили путовање. Срећом, то није упалило и младенци су успјешно отишли на медени мјесец’, закључује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана