Сталоне варао супругу на дваком ћошку, Она се правила луда, али новац их је могао коштати развода

Г.С.
Сталоне варао супругу на дваком ћошку, Она се правила луда, али новац их је могао коштати развода

Амерички глумац Силвестер Сталоне и његова супруга Џенифер Флавин, заједно са својим ћеркама Софијом, Сакрлет и Систин, снимљени су у шопингу у Италији. Породица је уживала у куповини у луксузним продавницама, а одавала је утисак срећне и сложне породице. Џенифер је 25 година млађа од глумца, а заједно имају три ћерке.

С првом супругом Сашом Чак Силвестер Сталоне је добио сина Сејџа који је доживио срчани удар и преминуо на мјесту у 36. години. Силвестер је тада рекао да нема веће боли на овом свијету.

Иако одају утисак срећног и заљубљеног пара, у њиховој вези није увијек било све тако лијепо. Једино Џенифер није хтјела да чује гласине о Силвестеровим аферама, правећи се да не примјећује да је он вара на сваком кораку.

- Нисам наивна и знам шта се може десити кад ме нема. Он је зрео човјек, не могу га пројменити. Ипак, није пас да ме вара на сваком углу. Проводимо пет до седам ноћи недјељно, не видим гдје би могао да нађе вријемена да ме превари, рекла је тада Џенифер на тему како ју је супруг преварио.

Међутим, показало се да је била у великој заблуди, па је убрзо добила писмо од свог драгог у којем пише да је оставља. Џенифер је била схрвана када је примила писмо:

- Пуно сам плакала. Звала сам све пријатеље и чистила стан пет пута дневно. Имала сам толико слика и ствари којих сам морала да се ријешим, рекла је тада.

Такође је била разочарана што Сталоне није раскинупо лицем у лице, већ је то учинио преко писма.

Џенифер је тек касније сазнала да је Сталоне имао аферу с манекенком Џенис Дикинсон, која је 1994. родила ћерку за коју је Сталоне мислио да је његова. Касније је ДНК тестом утврђено да дијете није његово па је веза новопеченог пара прекинута. Након тога, Сталоне се виђао с још пар манекенки, чак се и вјерио с Енџи Еверхарт, али њихова веза није потрајала.

Ипак су се помирили

Године 1995. Џенифер и Силвестер су се помирили, а 1996. добили су прву ћерку, а слиједеће су се године вјенчали. Њихово помирење наишло је на разне коментаре, а многи су тврдили да је пар својој вези дао другу прилику само због новца.

Прије тачно годину дана Џенифер Флавин поднијела је захтијев за развод. Разлог?

- Силвестер расипа породично богатство, стајало је међу осталим, а Џенифер је навела и да остају у пријатељским односима. Ипак, након њенеобјаве, пар је одлучио да се помири, а Силвестер је затим објавио и њихову заједничку фотографију преноси story.hr

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана