Пјевач проговорио о трагедији: Отац Милана Станковића убио човјека због дугa

GS
Foto: FB

Милан Станковић постао је познат јавности током учешћа у музичком такмичењу "Звезде Гранда", а након тога градио је успјешну музичку каријеру.

Међутим, посљедњих година повукао се са јавне сцене, те се посветио цркви, а често борави у једном манастиру у Невесињу, гдје помаже монасима.

Станковић је некада својим стајлингом привлачио велику пажњу, а сада је потпуно промијенио имиџ, те је постио дугу косу и браду.

Од тренутка када је стекао популарност, његов приватни живот био је интригантан публици која је пратила његов рад.

- Имао сам само пет мјесеци када је мој отац отишао у затвор. Зато га се и не сјећам, али кроз главу ми пролазе слике из посјета. Никада нисам имао осјећај да имам тату, већ неког течу кога сам повремено виђао. Мој отац је због неког дуга убио извјесног човека са којим је радио у пекари. Послије пет и по година саопштили су нам да је пао са скеле и погинуо, али не вјерујем у то. Мислим да се ради о крвној освети - рекао је Станковић тада за домаће медије, пише Курир.

Милан се својевремено дотакао и неразјашњених околности под којима је његов отац умро.

- Болне приче постају много болније када се о њима говори кроз медије. Овдје није ријеч о мистерији, већ о породичној трагедији која није медијска посластица него рана. Она никад неће зарасти и најмање што бих могао да тражим јесте да људи не копају по томе - рекао је Милан за магазин "Стори".

- Има ли смисла у нечијој смрти тражити додатни одговор? За мене као дијете које је кроз то прошло, сасвим је довољан хендикеп што сам растао без оца, и то знају само они који су били у сличној ситуацији. Никада нисам имао намјеру да причам о томе, јер је то моја интимна бол. Нећу ни сада да детаљишем на ту тему, не зато што се у њој крије богзна каква мистерија, већ зато што је то напросто много тешко.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана