Ових седам ствари не купујте женама за 8. март

ГС
Foto: Илустрација

Велики број мушкараца ових дана “лупа главу” шта да купи својим женама, мајкама, кћеркама и другим припадницама љепшег пола поводом 8.марта.

Ево којих седам ствари не смијете да ставите на листу поклона за најмилије, осим уколико вам особа није нагласила да жели баш тај поклон:

1. Кућни љубимци

Уколико нисте потпуно сигурни да особа жели кућног љубимца и да се може бринути о њему, никада немојте купити животињу за поклон.

2. Опрема за вјежбање

Колико год особа вољела да вјежба, опрема за вјежбање није примјерен поклон. Осим тога, особа којој поклоните опрему за вјежбање могла би се увриједити јер би дар могла схватити као знак да треба да смрша.

3. Вага

Поклон којем се вјероватно нико неће обрадовати јесте – вага. Ако неко жели да има вагу код куће, купиће је сам. Даривање ваге једноставно није пристојно.

4. Шерпа

Жене су свакодневно те које у кухињи проводе доста времена током дана, тако да овај поклон не би усрећио вашу љепшу половину.

5. Кактус

Кактуси и друге шиљате биљке нису добри поклони, а избегавајте и даривање ружа с трњем јер означавају бушење односа.

6. Крема против бора или целулита

Исто као и опрема за вјежбање, и креме против бора или целулита не смију бити на листи потенцијалних дарова. Јер ко жели да добије поклон који му говори да би требало да се ријешити бора и целулита? Ако желите особу развеселити неким производом козметике, много бољи избор биће миришљави лосион или купка.

7. Нож

Даривање ножа доноси несрећу и посвађаћете се са особом која вам је поклонила нож, каже сујеверје. Без обзирана то да ли сте сујеверни или не, немојте поклањати ножеве јер, према бонтону, оштри предмети нису прикладан поклон, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана