Ови гестови партнера су показатељ његове љубави

ГС
Ови гестови партнера су показатељ његове љубави

Уколико препознајете ове гестове код вашег партнера, онда сте праве срећнице и без те чувене двије ријечи које сви прижељкујемо да чујемо.

Рећи „волим те“ није некада лако, а особа којој желимо то саопштити мора баш да заслужи овакав начин показивања љубави. Када кажете ове двије ријечи оне не висе у ваздуху, оне имају дубљи значај и поруку.

Сазнајте на које све начине мушкарац може да вам покаже своју љубав, а да не мора да каже да вас воли, преноси Супер жена.

1. Воли да иде свуда са вама

Знате и саме колико је понекад тешко извући мушкарца из куће, поготово када је ријеч о одласку у куповину стварчица. Ако ваш партнер не воли да иде с вама по тржним центрима, а опет воли да иде с вама да вам прави друштво или да вам помогне при одабиру одјеће, вјерујте да сигурно гаји према вама снажна осјећања – чим му није мрско да проведе дио дана у куповини.

2. Када је с вама, увијек је сређен

Било да излазите негдје, на вечеру или у шетњу градом, или треба да дође код вас, он увијек савршено изгледа. Сређен је, лијепо се обукао и дивно мирише. И тако сваки пут. Мушкарци нису жене, њима је некада мрско да се спреме, али када је у питању њихова дјевојка из снова, сређиваће се и у пола ноћи, само да би вас задивио.

3. Увијек прати гдје идете и посматра вас

Ово можда звучи као да је неки „психо“, али не мислимо у том смислу – да вас гледа како би вас провјеравао. Једноставно воли да вас гледа у било којем тренутку, гдје год да сте. Поносан је што сте му баш ви дјевојка и воли да вас гледа и кад сте близу њега и кад сте негдје даље.

4. Воли да се насмије послије сваког вашег пољупца

Ако примјетите да вас послије сваког пољупца њежно гледа и смјешка се, знајте да је до ушију заљубљен у вас. Ваш пољубац му много прија, да не може да се суздржи од емоција, па мора да се насмије.

5. Страствени, дуги пољупци

Мушкарци нису неки љубитељи љубљења, јер они више воле да гледају. Ако ваш партнер воли да се с вама љуби дуго и страсно, док вам не стане дах… Колико је вама лијепо – толико је и њему. Лептирићи у стомаку? Наравно да су присутни.

6. Додирује вас спонтано у јавности

Када изађете негдје, ухвати вас за руку сам од себе, стави његову руку на вашу ногу, воли да вас држи за руке или око струка – то су све знакови да му се баш свиђате и да су у питању јаке емоције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана