Несвакидашње вјенчање Јоване и Давида: Пели се дуже од три сата на врх Проклетија и онда рекли "да"

GS
Foto: RINA

Србија је Давида Колаковића и његову вјереницу Јовану Новаковић из Чајетине упознала још прошле године када се писало о њиховој љубави према планинарењу, спавању под шатором на минус тридесет и купању у леденом језерима усред зиме.

Кад су одлучили да овековјече своју љубав, такође су то учинили на несвакидашњи начин одлучивши да прстење размјене на врху Проклетија, а затим да то све сниме и тај снимак пусте на својој свадби пред скоро пет стотина званица уместо првог свадбеног плеса.

"Не постоји та ситуација која би мене навела да плешем, па ето чак ни тај први симболични свадбени плес. Сви који ме познају, то знају. Зато смо Јована и ја одучили да снимак са Проклетија који је урађен уз нашу омиљену музику пустимо уместо тога и реакције су заиста биле фантастичне. Гости су емотивно реаговали", рекао је за РИНУ Давид.

Јована и он у вези су провели четири године и све то вријеме обележиле су бројне необичне авантуре препуне адреналина, а вјереница је прихватила потпуно Давидов авантуристички дух. Тако да је идеја за веридбу на врху Проклетија била и очекивана.

"Прво смо хтели да одемо на Алпе, али како смо чули да тамо веома често долази до смртних исхода, онда смо се одлучили за мало блажу и ближу верзију. Нас седморо отишло је на Проклетије, односно Тројанске планине, пели смо смо се дуже од три сата како би стигли на Северни врх. Тада смо се пресвукли. Ја сам обукао сако, Јоца венчаницу а мој друг Лука Ивановић из Панчева направио је цео филм у трајању од 3.17 минута који смо потом пустили на свадби уместо плеса", рекао је Давид, преноси Б92

Цијели спот испраћен је музиком Валхала Колинг, јер су младенци љубитељи хеви метал звука па им је чак и декорација на свадби била у том стилу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана