Момчило Оташевић се разводи од колегинице "Нећу лагати, баш нам је тешко"

ГС
Foto: Tвитер

Глумац Момчило Оташевић и Јелена Перчин се разводе.

Иако су донедавно, како се чинило, уживалу у складном браку, због посла су, како је једном приликом испричао глумац, често били раздвојени, те није могао да им посвећује времена онолико колико би желио.

– Сада већ и Маша, моја кћерка, увелико прича. Када кренем на посао она каже: “А немој данас на посао, тата. Треба мање да одлазиш на посао” или када те загрли око ноге осећај је грозан, али с друге стране, знаш да ћеш својој дјеци приуштити све – рекао је Момчило и додао:

– Нађе се времена за одмор и колико год сам уморан, уживам у њиховој срећи, тако да ми није тешко подићи се ујутро и отићи на врхунску плажу на којој нема никога. Све је подређено дјеци и почнеш размишљати на тај начин, гдје ћеш, шта ћеш, како ћеш. Како њима испунити вријеме и шта ће они да раде.

Иначе, Момчило Оташевић и Јелена Перчин су прије двије године добили сина Јакшу, који, уз четворогодишњу Машу, те Јеленину кћерку из првог брака Лоту, чине њихово највеће богатство, преноси Српска.инфо.
Јелена је за хрватске медије потврдила да се Момчило и она разводе.

– Како сам? Ух, тешко питање. Тешко је. Глупо ми је лагати. Растајемо се. Увијек сам се трудила не причати о властитој интими, нисам причала ни о вјенчању, па нећу ни о разводу. Сваки је развод је грозан. Грозан догађај и грозно раздобље. Концентрисана сам на то да будем максимално присутна и присебна ради дјеце – казала је за хрватску “Глорију” Јелена, која је девет година старија од Оташевића.

– Од пријатеља сам добила безусловну подршку. Мој интимни круг је са мном цијели живот и јако се добро познајемо. Сви су знали да одлуку нисам донијела случајно – додаје она.

– Пуно сам тога доживјела у животу, пуно екстремних ситуација и научила сам да се може преживјети. У мојој глави је да док год сам здрава и имам двије руке и ноге, биће некако… Нешто ћу моћи – закључује четрдесетједногодишња глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана