Глумила у "Село гори, а баба се чешља", прије пет година је пронашли мртву: Mајка проговорила о трагедији

Г.С.
Глумила у "Село гори, а баба се чешља", прије пет година је пронашли мртву: Mајка проговорила о трагедији

Позната "Плејбој зечица" Ивана Млађовић која је остварила и једну улогу у популарној серији "Селог гори, а баба се чешља", прије пет година пронађена мртва у стану свог пријатеља у крагујевачком насељу Илићево.

Она се појавила у једној епизоди у поменутој серији, а њена смрт шокирала је све. Њена мајка прије годину дана смогла је снаге да проговори о породичној трагедији.

Иванина мајка Љиљана не престаје да плаче за ћерком, а да несрећа буде већа, мало послије Иване на трагичан начин изгубила је и сина Јована, који се удавио у Дунаву.

- Страшно ми је тешко, моја бол је огромна и нико је неће излечити док сам жива. Мени је и син Јован одмах за Иваном отишао. Удавио се у Дунаву, био је много везан за сестру и није могао никако да је преболи. Волели су се и увек свуда ишли заједно, били посвећени једно другом. Обоје су сахрањени у Рашкој, за непуних годину дана обоје су отишли - кроз сузе прича Љиљана за "Републику" и додаје:

- Право да кажем, како и могу да будем након тога што ме снашло, моја судбина је тешка. Кад бих књигу писала, имали би људи шта да читају, ето шта ме је све задесило. Сад идем на гробље да будем са децом, споменици су им један до другог. Док сам жива, има да патим и плачем за њима, много ми недостају сваког дана. Моја Ивана је била дивна, добра и пажљива, сви су причали да ће имати лепу будућност, волела је и да глуми. Била је добра ћерка, знала је баш сваки празник да ми честита, рођендан и све. Сад кад дођу ти неки датуми, много ми је тешко, преплачем их...

Каже да је део њене туге то што Иван није могао да јој опрости чињеницу да се након смрти његовог оца, који их је малтретирао, преудала, због тога чак и сестри и брату није дошао на сахрану.

- Имам још једног сина Ивана. Да вам кажем, он сестри и брату није дошао ни на сахрану! Он је средње дете и одвојио се од нас, сад ме зове само кад му нешто треба. Није хтео да се опрости од брата и сестре јер сам се преудала у Рашку, то га је погодило. Њихов покојни отац је много пио, малтретирао децу и мене, тешко ми је било с њим. Ивана и Јован су мог другог мужа волели више него што су волели покојног оца, док Иван није могао да га прихвати. Остао ми је само један син, али, ето, и њега не виђам.

Љиљана каже да јој је једина утјеха што зна да би њени наследници данас били задовољни што је послушала њихове савјете, баш како су они жељели, отишла у инвалидску пензију.

- Терали су ме Ивана и Јован да одем у инвалидску пензију, да се одмарам више, нарадила сам се у животу. Здравствено нисам баш најбоље, имам проблеме са срцем, шећером, ма свашта. Да су живи, били би срећни што сам у пензији, што је сад како су они волели да буде - закључила је Иванина мајка Љиљана Млађовић, преноси telegraf.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана