У Риму одржана гламурозна ревија познатог дизајнера за H&М

Agencije
У Риму одржана гламурозна ревија познатог дизајнера за H&М

Val­li дјевојке, Val­li младићи и гости присуствовали су прошле вечери на Gi­am­bat­tis­ta Val­li H&М модној ревији у Риму, а лимитирану женску колекцију можете потражити и у H&М продавници у Бањалуци од 7. новембра.

 

Еклектична поставка имала је позадину на једном од историјских споменика у Риму - Pa­laz­zo Do­ria Pam­phiq. Његова изузетност, јединствена умјетност и римска ноншалантност истакли су слободан дух, спектакуларни дизајн и софистицираност ове прелијепе колекције.

Ванвременски и непролазни комади гардеробе из H&М колекције оживјели су на ружичастој писти којом су прошетали бројни модели и познате личности, укључујући и становнике града Рима.

Ревија је имала спектакуларну завршницу у виду параде коју је предводила Кендал Џенер у сада познатој црвеној хаљини коју је носила у кампањи.

Неки од гостију били су и Троје Сиван, Софиа Карсон, Алекса Демије, Крис Ли, одјевени у стилу колекције.

Након модне ревије, гости су се прошетали низ Виа дел Корсо у Гранд Хотел Плаза, још једну знаменитост Рима, која симболизује вјечно уживање и елеганцију, на афтер партy чији је домаћин био Ди-Џеј колектив Cir­co­lo­co, а наступали су Peggy Gou и Seth Troxler, као и Cla­ra3000.

"Моја модна кућа налази се у Паризу, али сам поносан на своје римско поријекло; моје срце увијек припада Вјечном граду, и због тога за модну ревију бирам Рим. Уз своју екстравагантност, Рим је имао свог удјела у обликовању мојих погледа и личности. Било је дивно видјети како све оживљава у мом родном граду", рекао је Gi­am­bat­tis­ta Val­li.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана