U Rimu održana glamurozna revija poznatog dizajnera za H&M

Agencije
U Rimu održana glamurozna revija poznatog dizajnera za H&M

Val­li djevojke, Val­li mladići i gosti prisustvovali su prošle večeri na Gi­am­bat­tis­ta Val­li H&M modnoj reviji u Rimu, a limitiranu žensku kolekciju možete potražiti i u H&M prodavnici u Banjaluci od 7. novembra.

 

Eklektična postavka imala je pozadinu na jednom od istorijskih spomenika u Rimu - Pa­laz­zo Do­ria Pam­phiq. Njegova izuzetnost, jedinstvena umjetnost i rimska nonšalantnost istakli su slobodan duh, spektakularni dizajn i sofisticiranost ove prelijepe kolekcije.

Vanvremenski i neprolazni komadi garderobe iz H&M kolekcije oživjeli su na ružičastoj pisti kojom su prošetali brojni modeli i poznate ličnosti, uključujući i stanovnike grada Rima.

Revija je imala spektakularnu završnicu u vidu parade koju je predvodila Kendal Džener u sada poznatoj crvenoj haljini koju je nosila u kampanji.

Neki od gostiju bili su i Troje Sivan, Sofia Karson, Aleksa Demije, Kris Li, odjeveni u stilu kolekcije.

Nakon modne revije, gosti su se prošetali niz Via del Korso u Grand Hotel Plaza, još jednu znamenitost Rima, koja simbolizuje vječno uživanje i eleganciju, na after party čiji je domaćin bio Di-Džej kolektiv Cir­co­lo­co, a nastupali su Peggy Gou i Seth Troxler, kao i Cla­ra3000.

"Moja modna kuća nalazi se u Parizu, ali sam ponosan na svoje rimsko porijeklo; moje srce uvijek pripada Vječnom gradu, i zbog toga za modnu reviju biram Rim. Uz svoju ekstravagantnost, Rim je imao svog udjela u oblikovanju mojih pogleda i ličnosti. Bilo je divno vidjeti kako sve oživljava u mom rodnom gradu", rekao je Gi­am­bat­tis­ta Val­li.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana