Преминуо чувени српски модни креатор Саша Видић, познат узрок смрти

Г.С.
Преминуо чувени српски модни креатор Саша Видић, познат узрок смрти

БЕОГРАД - Чувени српски модни креатор Саша Видић преминуо је данас у 53. години у КБЦ "Бежанијска коса" у Београду, потврђено је за "Тelegraf.rs".

Како Блиц сазнаје, Видић је у КБЦ Бежанијска коса примљен у веома тешком општем стању, прикључен је на респиратор, имао је и почетну фазу сепсе.

Иначе, Видић је посљедњих мјесеци имао проблем са јетром. Чека се да ли ће породица тражити обдукцију.

Саша Видић је био један од најпознатијих модних креатора и стилиста, који је био познат као особа „бритког језика” и јасних ставова по питању облачења јавних личности. Током дугогодишње каријере сарађивао са бројним познатим личностима са јавне сцене - пjевачима, глумцима, водитељима, спортистима, политичарима...

Иначе, лично је осмислио и креирао дресове за српске спортисте за Олимпијаду у Лондону, а урадио је и дресове за српску фудбалску репрезентацију за Свјетско првенсто одржано у Русији.

Био је оснивач модне марке "Броз". Сарађивао је са Цецом Ражнатовић, Секом Алексић, Даром Бубамаром и бројним познатим музичким звездама...

Рођен је 1971. године у селу Млака у Хватској, живио је једно вријеме у Бањалуци, да би се потом преселио код ујака у Београд. У српској престоници изградио је каријеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана