Омиљена боја доњег веша открива карактер жене

GS
Foto: RightCamerman

Истраживања показују да боја веша коју носите говори пуно о вашој личности, те да се на основу гаћица може закључити да ли припадате групи страствених, оданих или љубоморних жена.

Различите боје могу изазвати различите емоције, а такав је случај и са интимним вешом, објашњава Барбара Сантини, психолошкиња и савјетница за секс и односе, пише Сан.

„Боје су велики невербални облик комуникације који креира расположење. Одабрана боја даје више детаља о вашој личности, расположењу, емоцијама и осјећајима“, каже она.

На примјер, црне гаћице имплицирају асертивни и самоувјерени карактер.

„Црни доњи веш је уобичајен и један од основних комада у већини ормара“, додала је.

Татјана Дијаченко, сексуална блогерка и савјетница за односе на dimepiecela.com, открила је да је љубичаста прилично популаран избор код љепшег пола.

„Љубичаста је једна од најомиљенијих боја доњег веша и боја 2022. године. Традиционално, љубичаста се повезивала с краљевством и луксузом. Скупа је и природно ријетка. Ипак, љубичасти доњи веш показује женствену и романтичну привлачност. Ако вам се ова боја свиђа, онда имате врло цијењен укус. Та боја означава краљевство, елеганцију, романтику и савршено окружење за изласке“, рекла је.

1. Црна – елегантна, шик, софистицирана

И Барбара и Татјана слажу се да је црни доњи веш ‘класичан’ и о жени говори да је елегантна, шик и софистицирана.

„Црни доњи веш је уобичајен и један од основних комада у већини ормара сваке даме“, додала је.

„Када желите унијети мало мистерије и показати да сте ви та која има сву моћ, одаберите свиленкасте гаћице црне боје или још боље, црне чипкасте“, савјетују.

2. Црвена – страствена, интензивна

Према стручњацима, то је најочигледнија боја која говори да сте страствени, атрактивни, ватрени и интензивни.

На исти начин на који црвени руж скреће пажњу на наше усне, сексуални саветници кажу да црвени доњи веш показује интензивно узбуђење, жељу и страственост.

3. Ружичаста – женствена, младеначка, невина

Ако је ружичаста боја ваш избор када су у питању грудњаци и гаћице, онда би то могао бити знак да сте њежни и слатки, попут тинејџерке.

„Гдје црвено вришти, ружичасто шапуће. Ружичаста боја показује њежност и мекоћу срца. Њежно ружичаста је женствена, младалачка и невина. Интензивније боје ружичасте и нијансе фуксије чине потпуно црну одјећу мало забавнијом“, објашњавају.

4. Плава – одана, опуштена

Плаво доње рубље је мало мање подразумевано у односу на црвено или црно, али када се добро носи, говори нешто што ниједна друга боја не може, откривају стручњаци.

„Још од средњег вијека, плава је симбол оданости. Ако желите показати наклоност према свом партнеру, носите хладну и опуштену плаву боју“, кажу, преноси Крстарица.

5. Зелена – љубомора

Постоји разлог зашто кажу да је неко зелен од зависти, истичу стручњаци, а то је зато што смарагдна нијанса управо то и представља, љубомору.

Иако зелена боја вашег партнера може довести до лудила, често се та боја повезује с љубомором, особином која није вриједна толиког дивљења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана