Мало који мушкарац би смио да обуче овакво одијело

index.hr
Мало који мушкарац би смио да обуче овакво одијело

Гдје год да се појави, овај холивудски заводник, глумац Џејсон Момоа не остаје непримјећем.

Џејсон Момоа, звијезда серије "Игра пријестола" проглашен је за најзгоднијег мушкарца 2018. године, а својим одважим креацијама непрестано потврђује колико је сигуран у своју мушкост.

А након што је запалио Инстаграм у капуту леопард узорка који је обукао преко голог торза, глумац се сада на премијери нове серије "See" појавио у још једном издању које би се ријетко који мушкарац усудио да обуче.

За ту прилику је одабрао сјајно одијело у боји шампањца дизајнера Тома Форда које је искомбиновао с припијеном прљавобелом мајицом која је нагласила његове исклесане трбушњаке, али и беж чизмице с потписом "Christiana Louboutin " које имају препознатљиву црвену платформу.

Оутфит је употпунио упадљивом огрлицом, тиркизном наруквицом и нанизаним прстењем, а овога пута је изоставио велику ружичасту гумицу за косу коју често носи као модни додатак, пише index.hr.

Друштво на премијери му је правила супруга, глумица Лиса Бонет која је такође носила одjело, али у црној боји и с упечатљивим пуфнастим рукавима, а заједно су још једном доказали да су један од најљепших славних парова.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана