Malo koji muškarac bi smio da obuče ovakvo odijelo

index.hr
Malo koji muškarac bi smio da obuče ovakvo odijelo

Gdje god da se pojavi, ovaj holivudski zavodnik, glumac Džejson Momoa ne ostaje neprimjećem.

Džejson Momoa, zvijezda serije "Igra prijestola" proglašen je za najzgodnijeg muškarca 2018. godine, a svojim odvažim kreacijama neprestano potvrđuje koliko je siguran u svoju muškost.

A nakon što je zapalio Instagram u kaputu leopard uzorka koji je obukao preko golog torza, glumac se sada na premijeri nove serije "See" pojavio u još jednom izdanju koje bi se rijetko koji muškarac usudio da obuče.

Za tu priliku je odabrao sjajno odijelo u boji šampanjca dizajnera Toma Forda koje je iskombinovao s pripijenom prljavobelom majicom koja je naglasila njegove isklesane trbušnjake, ali i bež čizmice s potpisom "Christiana Louboutin " koje imaju prepoznatljivu crvenu platformu.

Outfit je upotpunio upadljivom ogrlicom, tirkiznom narukvicom i nanizanim prstenjem, a ovoga puta je izostavio veliku ružičastu gumicu za kosu koju često nosi kao modni dodatak, piše index.hr.

Društvo na premijeri mu je pravila supruga, glumica Lisa Bonet koja je takođe nosila odjelo, ali u crnoj boji i s upečatljivim pufnastim rukavima, a zajedno su još jednom dokazali da su jedan od najljepših slavnih parova.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana