Звуци рока поново у граду на Врбасу

Илијана Божић
Звуци рока поново у граду на Врбасу

БАЊАЛУКА - Након више од годину дана тишине, музички фестивал “Бањалучки дани музике” враћа се у град, на радост многобројних љубитеља доброг звука, а трајаће од 30. до 31. јула.

Манифестација са седмогодишњом традицијом биће одржана на концертном простору Воденог парка “Аквана”, због епидемиолошке ситуације и мјера које су тренутно на снази.

“Бањалучки дани музике” најпосјећенији је фестивал у БиХ, мјесто је сусрета, дружења и упознавања добрих људи, врхунске забаве и квалитетне музике.

Након дуге паузе публика жељно ишчекује концерте и прилику да се забави и заборави на свакодневицу уз звуке добре домаће музике. Позитивна атмосфера и добре вибрације загарантоване су на “Бањалучким данима музике” који ће употпунити љето у граду на Врбасу. 

Бањалучани и посјетиоци из других градова Републике Српске, БиХ и других држава бивше Југославије имаће прилику да уживају у сјајном програму најпознатијих регионалних извођача.

Првог фестивалског дана “Бањалучки дани музике” угостиће легендарну “ЈУ групу”, која ове године прославља педесетогодишњицу свог постојања. Поред њих, на сцени ће наступити и “Освајачи”, који такође обиљежавају јубилеј и то 30 година од изласка њиховог првог албума.

Те вечери бањалучку публику расплесаће позната сплитска група “ТБФ”, те бањалучки хард енд хеви бенд “Рација”.

Безвременске пјесме “Рибље чорбе” одјекиваће другог фестивалског дана када ће наступити и талентовани Марко Луис.

Добра атмосфера и забава наставиће се динамичном свирком бенда “Бијело дугме трибјут”и прошлогодишњих побједника “Бањалучке гитаријаде”, групе “Катарза”.

Због актуелне епидемиолошке ситуације, број посјетилаца биће ограничен, а улазнице по цијени од 10 КМ по фестивалској вечери у продаји су од јуче, и то путем онлајн сервиса купикарту.ба, те на благајни ВП “Аквана” и испред РК “Боска”.

Програм обје фестивалске вечери почиње у 20 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана