Званично: Распада се група Hurricane

ГС
Foto: Архива

Јуче у медијима је одјекнула вијест да се група Hurricane распада.

Њихово саопштење преносимо у цјелости:

"Након петогодишње успешне сарадње, која је ове године достигла врхунац, дужни смо да обавестимо јавност и медије о новинама у нашем продукцијском тиму и даљим активностима!

Наиме, чланицама групе Hurricane - Сањи Вучић, Ивани Николић и Ксенији Кнежевић у септембру месецу ове године истиче уговор о пословној сарадњи, па смо заједнички донели одлуку да га не продужавамо будући да се исти не уклапа у нове пословне планове нашег тима, али сваке од њих понаособ. У знак захвалности према фановима свих узраста, публици уопште и великом интересовању, у припреми је организација опроштајне турнеје о којој ће медији и јавност бити на време обавештени а која може бити одржана до новембра.

Била је изузетно велика част сарађивати са Сањом, Иваном и Ксенијом које су доказале да су професионалци, те оправдале статус звезда који су у међувремену стекле искључиво захваљујући свом раду, труду, залагању, те таленту! Наглашавамо да су оправдале и поверење које им је дато од стране наше продукције. Због тога још једном понављамо да је до одлуке о прекиду сарадње дошло споразумним путем. Другим речима, сви смо остали у пријатељским односима што је у овом послу јако ретко, као и оне међусобно, и нема места никаквим инсинуацијама. За ових пет година, колико смо успешно сарађивали, Сања, Ксенија и Ивана запоставиле су своје породице и приватне животе, нису имале малтене уопште слободног времена, а у периодима када су годишњи одмори, знате и сами, тада смо највише радили као и други музичари, и просто нам је свима потребан предах. Свакако, оне ће одлучивати о даљем развоју својих каријера сходно плановима и очекивањима, а ми им од срца желимо још већи успех од овог који смо остварили заједничким радом. Због свега тога, одлучили смо да турнеја буде пропраћена и са неколико нових песама које ће обележити и заокружити рад и успех групе Hurricane у овој поставци. Морамо да напоменемо и да нам је пола термина увелико заузето, као и да ћемо се потрудити да изађемо у сусрет свима који желе да нас ангажују током ове опроштајне турнеје. На крају крајева, треба некад и прекинути одређену сарадњу када се оствари све што је планирано, а како смо ми то реализовали, сви смо се сложили да је паметна и мудра одлука за све да за сада ставимо тачку на заједнички рад. У наредних неколико месеци дружићемо се и уживати са публиком кроз песму и музику, преко које смо и комуницирали свих ових пет година.

Обавештавамо вас такође да чланице групе Сања, Ивана и Ксенија, неће више гостовати у медијима нити давати интервјуе до септембра, осим једино на промоцији нових песама која ће се одржати у скоријем периоду, а о којој ћемо вас обавестити и позвати на време, као и до сад. Такође би напоменули да је у току формирање нове поставке чланова групе Hurricane." наводи се у саопштењу, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана