Зорица Брунцлик објавила слику Мие Калифе: Схватила да није физичарка па обрисала објаву

Телеграф
Зорица Брунцлик објавила слику Мие Калифе: Схватила да није физичарка па обрисала објаву

Пјевачица Зорица Брунцлик објавила је фотографију бивше порно глумице Мие Калифе уз текст којим су се поједини корисници дрштвених мрежа нашалили, а када је схватила да Миа није физичарка, пјевачице је обрисала објаву.

Наиме, на друштвеним мрежама кружи фотографија бивше порно глумице уз текст да је она дјевојка из ромског насеља која је освојила прво мјесто из физике на европском првенству, што је Зорица поделила на свом сторију.

Иако је пјевачица имала добру намјеру, није схватила да се ради о шали, а након неког времена она је обрисала "лажну" објаву о Калифи, којом су се нашалили на друштвеним мрежама.

- Мила Јовановић из ромског насеља у Крагујевцу освојила је прво мјесто из физике на европском првенству. Зашто ниједна телевизија ово није објавила? - писало је уз фотографију.

"Шта би жени да ово објави", "Објавила, па кад је схватила да је порно глумица, а не нека Мила, обрисала је", "Занима ме ко јој је рекао да је на слици Миа", "Пут до пакла је поплочан добрим намјерама", "Добра је Зока, погреши човјек", "Плачем од смијеха", неки су од коментара на мрежама.

Иако је пјевачица обрисала оно што је претходно објавила, многи су прије тога видјели и успјели да принтскринују.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана