“Жена која им је отворила очи”: Нови спот Тропико бенда носи тешку емотивну причу

GS
Foto: YouTube

Након успјеха нумере "Мој Београде", Тропико бенд синоћ је објавио пет нових екранизованих пјесама. Иако је прошло осам година од посљедњег албума, популарни састав у међувремену је објављивао нове пројекте, али на овај је публика дуго чекала.

Када је све скоцкано до перфекције, музичари су одлучили да најјаче ствари пусте у етар.

С друге стране, спот за пјесму "Горим ја" носи једну емотивну животну причу. Наиме, прије 23 године, када Тропико бенд није ни слутио да ће данас бити један од најпопуларнијих и најтраженијих на нашим просторима, у њиховом животу појавила се једна жена која им је отворила очи и омогућила све.

Једном приликом свирали су у локалу у близини Лесковца гдје је она случајно дошла и одушевила се момцима. Пришла им је да се упознају, представила се, да би им затим дала вјетар у леђа, односно да се одвоје од родног града и окушају срећу у Београду. И заиста је тако било. Она их је довела у Београд, упознала са менаџерима и људима из света музике, па су тако они направили прве успјешне кораке.

Њена смрт прије неколико година тешко је пала Тропико бенду, па су чланови одлучили да видео спот посвете управо њој јер да није било ње, питање је гдје би они данас били и да ли би успјели да оставе велики траг у музици.

Они о овоме не воле да причају у јавности, али нашли су начин да јој се одуже зато што их је упутила у главни град да покажу шта знају, што се на крају испоставило као пун погодак, пише Информер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана