Жељко Митровић запослио Беби Дол: Биће мој лични саветник

Г.С.
Жељко Митровић запослио Беби Дол: Биће мој лични саветник

Жељко Митровић, власник телевизије "Пинк", каже да је запослио Драгану Шарић, познатију као Беби Дол, као личног савјетника.

Митровић је, како преносе медији, прије неколико дана понудио посао познатој српској пјевачици.

- Биће мој лични саветник. Саветник за лепо време - рекао је Жељко Митровић.

Фризер Зоран Ћумура, најбољи пријатељ Беби Дол, каже да му се пријатељица није повјерила о овоме.

- Искрено, не знам за то. Знам да су пре две године били у неким преговорима око ријалитија, али она није ушла - кратко је поручио.

Беби Дол је осамдесетих и деведесетих година прошлог вијека била једна од најпопуларнијих пјевачица у региону, док је посљедње двије деценије потпуно запоставила каријеру.

Причало се да ће учествовати у "Задрузи 6", међутим, то се није догодило. Пјевачица је, како је писао "Курир", недавно виђена како узима храну у једној народној кухињи у српској престоници, што је потврдио волонтер који је ту запослен. Он је истакао да ју је видео више пута како узима оброк, а да је доста смршала и да једва стоји на ногама.

Пјевачицини пријатељи, с друге стране, не знају ништа о њој већ неко вријеме.

- Забринути за Беби јесмо. Доста је пропала, породични проблеми око болести мајке и тетке су на њој оставили дубок траг. С њом нико није у контакту већ неко време. Посветила се породици у последње време, то јој је био приоритет. Много се секирала око мајке Магдалене, која је била тешко болесна, а онда јој се разболела и тетка. Све је пало на њу. Ишла је од једне до друге. Живот јој је постао баш хаотичан. Што се тиче њеног брака са Алексом, мислим да је ту све у реду. Није се жалила. Од музике као да се опростила. Сад владају ти неки трендови у којима се она не сналази. Радовали смо се кад нам је рекла да спрема неку нову музику за Нову годину, али као што и видите, од тога није било ништа. Надам се да ће се све решити и да ће она опет бити она стара Беби - испричао је саговорник за поменут медиј.

Беби Дол увијек је свој приватни живот крила од медија и јавности, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана