Жељко држи часове Фејсбука

Агенције
Жељко држи часове Фејсбука

Тончи Хуљић, хрватски музичар и текстописац, у посљедње вријеме све више времена проводи са српским колегом Жељком Јоксимовићем. Њих двојица се одлично забављају између снимања аудиција за популарни пјевачки шоу "X Factor Adria", а падне и понеки савјет.

Будући да Јоксимовић редовно користи друштвене мреже и на њих поставља фотографије са својих наступа и тако постаје ближи својим фановима, савјетовао је и Хуљића да и он што више користи своју "Фејсбук" страницу.

Тончи је озбиљно прихватио савјет колеге и постао веома активан на овој друштвеној мрежи, што су фанови прихватили са одушевљењем.

Жељко је изгледа добар "учитељ" друштвених мрежа, али и један од најстрожих у жирију, ако је судити по коментарима.

Снимања су се захуктала и већ је све препуно суза, смијеха, али и падања у несвијест. Такмичари сједе заједно у чекаоници и нестрпљиво чекају свој ред да изађу на бину, пред четири врсна музичара из региона који треба да их оцијене и одлуче да ли се за њих такмичење наставља или не. 

Ту су и шармантни водитељи Антонија Блаће и Снежана Велков, као и млади глумац, а сада и водитељ Александар Радојчић, који заједничким снагама храбре такмичаре.

Снимање није нимало једноставно и никоме у студију није лако. Ни такмичарима, ни онима који о њиховим судбинама одлучују: Александри Ковач, Тончију Хуљићу, Жељку Јоксимовићу и Масиму Савићу. Ковачева се чак и онесвијестила, али брзо се повратила послије мале дозе шећера и воде.

Једно је сигурно, публику ускоро очекује јако занимљив и емотиван шоу, које ће многе приковати за ТВ пријемнике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана