Желе да крунишу браком њихову љубав, али их у томе спречава њена вјера

Agencije
Желе да крунишу браком њихову љубав, али их у томе спречава њена вјера

Пјевач Блејк Шелтон и пјевачица Гвен Стефани један су од најслађих парова на свјетској музичкој сцени. Пар је у срећној вези већ четири године и било је много гласина да се пар вјерио и планира вјенчање. Они још нису предузели тај корак. Иако обоје желе да ступе у брак, то није могуће јер Гвен није у потпуности разведена од бившег мужа Гавина Росдела.

Блејк је хтио да запроси Гвен прије много времена, али су обоје одлучили да иду полако јер је Гвен католикиња. Гвен жели да се вјенча у цркви, али извор близак пару рекао је да је тренутно брак немогућ због њене вјере и претходног развода.

Конференција католичких бискупа Уједињених Америчких Држава налаже да, уколико један од супружника није мртав, Црква захтјева од разведених католика да приложе декларацију о поништавању брака прије него што склопе други. Прије него што јој буде омогућено да се уда за Блејка, Гвен мора да добије и црквени развод од Гавина.

Иако још чекају вјенчање, извор близак пару каже да су њих двоје већ довољно озбиљни и да једно друго сматрају партнерима за цио живот.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана