Врхунска забава на тврђави Кастел

Глас Српске
Врхунска забава на тврђави Кастел

“Бањалучки дани музике”, манифестација врхунске забаве и квалитетне музике, биће одржани шести пут заредом у прелијепом амбијенту тврђаве Кастел у Бањалуци, од сутра до суботе, док је за четврти дан, у недјељу, планирана гитаријада.

Као и до сада, посјетиоци фестивала који у Бањалуку долазе из свих крајева имаће прилику да уживају у изузетном музичком програму најпознатијих регионалних извођача различитих жанрова урбане музике. Фестивал ће отворити “Рибља чорба”, Едо Маајка, “Освајачи” и “Рација”. Другог дана фестивала, у петак, посјетиоци ће моћи да уживају уз “Галију”, Војка В, “Регину” и “Лејзи”. Трећег дана ће наступити “Забрањено пушење”, “Хелем Нејсе”, “Перо Деформеро” и “Динар”.

И ове године се очекује велика посјета којој доприносе разноврстан и богат музички програм, добра гастрономска понуда, много пивских брендова, безалкохолних пића и бесплатан улаз на фестивал. У оквиру дневних садржаја фестивала туристима се нуде вожње јединственим дајак-чамцем, рафтинг низ ријеку Врбас, организовани обиласци знаменитости Бањалуке, а на располагању је и луна-парк.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана