Влада ће испунити захтјев Бејби Лазање

Танјуг
Влада ће испунити захтјев Бејби Лазање

ЗАГРЕБ - Хрватски премијер Андреј Пленковић потврдио да ће удовољити захтјеву представника Хрватске на овогодишњем Евросонгу да награда од 50.000 евра, коју му је додијелила Влада, буде подијељена на начин како је предложио Бејби Лазања.

-Нема проблема, ми ћемо то управо онако како је договорено и направити. Чак сам рекао колегама, колико сам ја осјетио, он ће сигурно дати ономе коме је потребније и тачно је тако било - рекао је Пленковић новинарима након конститутивне седнице 11. сазива Хрватског сабора.

-Мислим да је на један врло лијеп, елегантан начин захвалио на гесту коју је Влада направила њему као знак озбиљне захвалности за сјајан успјех на Евросонгу и једнако тако на невјероватној промоцији Хрватске.

Сматрам да је сјајан, баш онакав како сам осјетио кад смо разговарали у недјељу на дочеку”, рекао је Пленковић, пренијела је Хина.

Марко Пуришић, Бејби Лазања је на Инстаграму саопштио да одбија награду Владе за совојено друго мјесто на Евровизији и тако изазвао лавину позитивних коментара и постао примјер другима:

-Ја тај новац не могу да прихватим -. написао је певач на Инстаграму и предложио Пленковићу да га расподухели онима којоима је потребнији.

Према његовом приједлогу, награда ће бити подијељена на једнаке дијелове двјема медицинским установама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана