Вилијам и Кејт дирнути подршком људи широм свијета

Танјуг
Вилијам и Кејт дирнути подршком људи широм свијета

ЛОНДОН- Принц и принцеза од Велса, Вилијам и Кејт, дирнути су порукама које су добили након што је Кејт саопштила да јој је дијагностикован рак, саопштио је портпарол Кенсингтонске палате.

-Принц и принцеза су изузетно дирнути љубазним порукама људи овдје у Великој Британији, широм Комонвелта и широм свијета као одговор на поруку Њеног Краљевског Височанства - наводи се у саопштењу, преноси BBC.

Додаје се да су захвални на томе што је јавност разумjела њихов захтjев за приватношћу.

Принцеза од Велса Кејт у петак је објавила видео-поруку у којој је саопштила да јој је дијагностикован рак док је била подвргнута великој операцији абдомена на лондонској клиници почетком године.

Кејт је посqедњи пут виђена на званичној краљевској служби за Божић, када је са остатком породице ишла у цркву у Сандрингему.

У јануару је примљена у болницу на двijе недjеље и очекивало се да ће се опорављати неколико мjесеци.

Њено непојављивање у јавности подстакло је гласине о њеном здрављу, које су се само погоршале када је објавила породичну слику поводом Дана мајки, гдjе је Кејт сjедила окружена

Након што се показало да је слика дигитално измијењена, Кејт се лично извинила због уређивања слике, али оригинална фотографија никада није објављена.

Она и Вилијам су тада примијећени у радњи на фарми у Виндзору, што је изазвало необичне спекулације да ју је заменио двојник.

Принцеза је, међутим, истакла да је добро, да је сваки дан све јача и да се фокусира на ствари које ће јој помоћи да се излијечи, затраживши приватност како би омогућила породици да се носи са њеним стањем.

-Надамо се да ћете разумјети да нам, као породици, сада треба мало времена, простора и приватности док завршим свој третман. Мој рад ми је увијек доносио осећај испуњености и радујем се што ћу се вратити када будем могла, али за сада морам да се фокусирам на потпуни опоравак - рекла је Кејт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана