Викторија Бекам: Моја дјеца се стиде мог постојања

Agencije
Викторија Бекам: Моја дјеца се стиде мог постојања

Бивша Спајсица, а сада успјешна дизајнерка, 45-годишња Викторија Бекам, иако наизглед има одличан однос са синовима, 20-годишњим Бруклином, 17-годишњим Ромеом, 14-годишњим Крузом и осмогодишњом Харпер Севен, које је добила у браку с бившим фудбалером, 44-годишњим Дејвидом Бекамом, искрено је и јавно признала како би њена дјеца најрадије хтела да "она не постоји".

Приликом гостовања у емисији Еллен код водитељке и комичарке Елен Деџенерис, Викторији је било постављено неколико “горућих питања”, између којих је било и оно у ком је требало да одговори "чиме свакодневно срамоти своју дјецу", на шта је Енглескиња искрено одговорила с ријечју "својим постојањем". Тако смо сви наслутили како се и њена дјеца, баш попут многих вршњака, понекад "стиде" сопствених родитеља.

Подсјетмо, иако путем друштвених мрежа неријетко јавно исказују љубав једни другима, ни чланове породице Бекам нису заобишле многе контроверзе, нарочито када је ријеч о васпитању дјеце. Осим што Викторију често прозивају да је лоша мајка због многих ствари које допушта осмогодишњој ћерки, које иначе нису примјерене њеном добу, као што су одласци на разна модна дешавања за старије.

Прије неколико мјесеци страни медији писали су и о лошем односу најстаријег Бруклина са славним родитељима. Наиме, Викторији и Дејвиду тада се није свиђала бурна веза, која је, између осталог, нарушила и њихове односе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана