Вероника Марс се суочава с новим пријетњама

Агенције
Вероника Марс се суочава с новим пријетњама

Прије више од дванаест година телевизијски канал CW одлучио је да откаже серију “Вероника Марс” након треће сезоне и тако је један од телевизијских бисера отишао у неизвјесну будућност.

Након три сезоне приказивање серије је прекинуто и посљедња епизода је емитована 22. маја 2007. године. Послије невјероватне интернетске кампање, у којој је сакупљено неколико милиона долара, “Вероника Марс” се вратила у виду филма из 2014. године, а само неколико година након тога најављена је и нова сезона серије за коју је недавно приказан и још један званични трејлер.

Четврта сезона серије, у режији Роба Томаса, биће емитована 26. јула ове године, а у главној улози поново ће се наћи Кристен Бел као Вероника Марс. Након што је била одсутна десет година, повратком у град суочава се с новим пријетњама и креће у нову борбу против криминала радећи као приватни детектив заједно са својим оцем.

Томас ће бити и главни и одговорни, али и извршни продуцент. У новој сезони Кристен Бел ће се придружити и Џејсон Донриг и Енрико Колантони, али и већина глумаца чији ликови су преживјели серију, а публика ће моћи да се упозна и са новим ликовима.

Он је најавио да ће ова сезона бити нешто другачија, те ће серија попримити озбиљније одлике, за разлику од ранијих тинејџерских.

- Ова серија сада има више одраслих ликова, у одраслом свијету, што је одлично. Публика “Веронике Марс” је одрасла. У реду је ако неки нови тинејџери буду гледали серију, јер су они који су тада били тинејџери сада свакако одрасли - рекао је Томас.

Нову глумачку екипу чине Џ. К. Симонс, Петон Озвалт, те Мери Мекдонел.

Сезона се састоји од осам епизода, а биће емитована на каналу “Хулу”.

- Неко убија студенте на прољећним празницима у Нептуну, што заузврат убија туризам у овом маленом граду. Након што су родитељи једне од жртава ангажовали “Марс инвестигејшнс” не би­ ли пронашли убицу свог сина, Вероника је опет увучена у сукоб између богате елите и радничке класе која се ослања на туристичку сезону - наведено је у најави канала “Хулу”.

Уз поменуту сезону, у склопу договора “Ворнер брадерса” и “Хулуа”, све три сезоне серије и филм биће такође доступни на “Хулу” платформи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана