Велико срце бајкера – хуманитарна томбола на Мото Фесту 2023

Г.С.
Велико срце бајкера – хуманитарна томбола на Мото Фесту 2023

Још свега неколико дана дијели нас од шестог по реду Мото Феста Бањалука 2023, који је ће се одржати од 25. до 27. маја на тврђави Кастел.

Како је и раније најављено за све љубитеље двоточкаша припремили смо богат и садржајан програм који ће током тродневног трајања у Бањалуку привући велики број посјетилаца из земље, регије и иностранства. Организатор догађаја Мото клуб Стршљен овај догађај реализује са  циљем промоције мото спорта и мото туризма у Бањалуци, као и унапређења садржаја и понуде за бајкере који сваке године у све већем броју посјећују овај догађај.

Да су бајкери људи великог срца и ове године потврђује богат наградни фонд хуманитарне томболе која ће се реализовати током трајања Мото Феста. Главне награде су: електрични скутер NEO’s који дарује MOTO SHOP "7, овлаштени Yamaha дистрибутер и сервисер за БиХ и Мotocikl Voge Воге 125r који дарује 4x4 ЦЕНТАР из Широког Бријега који се на овогодишњем Мото сајму представљају са брендовима VOGE и SEGWAY. И то није све, јер ту су и остале вриједне награде овогодишњих излагача на Мото сајму и пријатеља Мото Феста. Остварени приходи од хуманитарне томболе намјењени су удружењу "Искра" из Бањалуке и њиховом пројекту "Родитељска кућа". Финално извлачење награда биће у суботу 27. маја у 22:00.

И то није све јер наши партнери из М17 MOTO SHOP генерални увозник Benelli мотоцикала и LS2 мото опреме за БиХ дарује BENELLI TNT. Исти ће обрадовати једног од купаца Мото Фест улазнице за концертни програм. Стога чувајте ваше купљене улазнице јер могу вам донијети вриједну награду.

На Мото сајму 2023 представиће се највећи мото брендови и произвођачи мото опреме: Ducati / Indian Motorcycle / Polaris / Moto Guzzi / Aprilia / Yamaha / Piaggio / Can – Am / CF Moto / Custom Moto Platz / Triumph/ Steel Horse Harley Davidson/ Voge / Segway / . 

Да би све било употпуњено са добром атмосфером и забавом побринуће фантастични бендови Коза Мостра / Горан Баре & Мајке / Кербер / Гоблини / Деца Лоших Музичара / Yu Група / Orthodox Celts/ Исказ / Let3 који ће наступити на главном stage-у у оквиру дневног програма Мото Феста. Забаве неће недостајати и током дана када ће посјетиоце у дневном програму забављати: Најда - Балкан Трип / Рок Апотека /Django & Space Cowboys / Strings.

Улаз за све бајкере и ове године је бесплатан, а сви они који то нису улазнице за концертни програм могу да купе путем продајног система www.gigstix.ba, на Тргу Крајине, те у cafe бару Кошница и Hej Joe.

Мото Фест ове године организује занимљиве садржаје и за најмлађе. У суботу 27. маја од 10:00 часова клинце и клинцезе очекује одлична забава на Дјечијем Мото Фесту. Концерт дјечијег хора Врапчићи, стунт вожње, фоткање са бајкерима на двоточкашима, само су неки од садржаја који су припремљени за најмлађе последњег фестивалског дана.

И то није све, јер екипа из МК Стршљен ће се потрудити да награди најмлађу публику за њихову креативност и маштовитост.

Најбоље обучен клинац или клинцеза у „нај рок стилу" имаће прилику да освоји једну од три вриједне награде: мали чопер мотор, кожни дјечији бајкерски прслук или Мото Фест 2023 мајицу.

Свој кутак на Мото Фесту тако ће и ове године пронаћи најмлађа публика, која ће бити у прилици да кроз њима прилагођен програм осјети дух фестивалске атмосфере.

У истом периоду бањалучани ће поред бројних двоточкаша дочекати и четвероточкаше, љубитеље адреналина и брзине јер је крај маја резервисан и за Quad Week /25. до 28. маја/. Још један разлог више зашто баш у овом периоду посјетити Бањалуку.

Једно је сигурно Мото Фест, Бањалука 2023 ове године гарантује одличну забаву и провод. Све информације о новостима и садржајима овогодишњег „Мото Феста, Бањалука 2023" доступне су на званичној страници догађаја www.motofestbl.com.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана