Вечерас традиционални љетни концерт дјечијег хора Врапчићи

Н. Б.
Вечерас традиционални љетни концерт дјечијег хора Врапчићи

Бањалука - Дјечији хор "Врапчићи" одржаће традиционални љетни концерт вечерас у тврђави Кастел на којем ће талентовани малишани промовисати нови албум "Љубав спасиће свијет" и пјевати нове и старе хитове.

Распјевани малишани изаћи ће на љетну позорницу у 19.30 часова, а на концерту ће наступити и многобројни гости и пријатељи хора, међу којима су Сергеј Пајић, побједница Ђурђедвданског фестивала Теодора Ратковић и Катарина Праћа и многи други.

- Завршавамо са нашом годином по просвјетном календару и преставићемо нове спотове, солисте и чланове хора. "Тенис краљица", "Ђачка љубав", "Немам дара за сликара" само су неке од 20 нумера које ће малишани извести. На овај начин промовишемо дјечије стваралаштво и музику - рекао је руководилац хора "Врапчићи" Бранислав Ђаковић.

Истиче да су поклонили велики број улазница, а да сви заинтересовани могу купити карте на њиховом штанду на Тргу Крајине.

- Дио прихода од продаје улазница иде у хуманитарне сврхе, за на­ш фонд за дјецу којој је потребна помоћ - казао је Ђаковић.

Дјечији хор "Врапчићи" основан је 1993. године. До сада су објавили 14 албума, са више од 100 пјесама. Одржали су многобројне концерте у земљи и иностранству и учествовали на фестивалима дјечије музике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана