Van Gogh објавио спот за пјесму "Какво дивно вече"

ГС
Van Gogh објавио спот за пјесму "Какво дивно вече"

БЕОГРАД - Чувена београдска рок група “Van Gogh”у склопу прославе свог 35. рођендана, након недавног изласка реиздања последњег, 10. албума "Море без обала", данас је објавила најновији видео спот за пјесму "Какво дивно вече".

Музички клип је уједно четврти спот са наведеног албума, овог пута у режији Дејана Сенића, који је још 2019. године реализовао поетску причу о цикличности живота на локацијама Барске регије, Скадарског језера и простору солане, у амбијенту нетакнуте природе.

На тај начин, чланови групе “Van Gogh”- Звонимир Ђукић Ђуле, Србољуб Радивојевић Срба и Драган Ивановић Гага, сликом се враћају на нека од мјеста гдје су као дјеца проводили своје љетње распусте.

Послије скоро годину и по дана паузе због пандемије, први концерт уживо Van Gogh је имао 11. јуна у Требињу на манифестацији "Мото викенд", а летња, регионална турнеја ће се наставити 25. јуна у Скопљу, у оквиру "Акустик" фестивала.

Осим тога, популарну рок групу ће 13. августа гледати и публика "Нектар ОК" фестивала у месту Тјентиште, у Фочи.

Албум "Море без обала" је своју успјешну регионалну промоцију доживио 2019. године, а београдску јуна исте године са концертима у Wurst Platz baru и na Beer festu.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана