Уна ТВ офанзивно започиње нову сезону

УНА ТВ
Уна ТВ офанзивно започиње нову сезону

Једна од најмлађих и најперспективнијих ТВ станица у региону, креће у нову сезону амбициозном продукцијском, програмском и водитељском поставком.

 

Дугогодишњи новинари и врхунски професионалци Александра Тољ, Борис Брезо и Милан Ђуровић одлучили су да своје повјерење укажу управо Уна телевизији, и тако се придруже тиму информативног програма у Босни и Херцеговни на чијем челу се налази реномирана новинарка Дубравка Гајић.

„Долазак искусних и врсних познавалаца новинарства значи и нову енергију у нашем тиму. Њихово искуство је драгоцјено за даље јачање информативног програма као и нашег циља да правовремено, брзо и објективно информишемо јавност”, каже директорка информативног програма Уна ТВ у БиХ Дубравка Гајић.

Брзо, продорно и објективно новинарство заштитни је знак информативног програма Уна телевизије. Новинарско појачање је показатељ и високе професионалне етике које се ова кућа придржава као и великог повјерења које ужива међу гледаоцима.

Новинар Борис Брезо радује се преласку на Уна телевизију и новом искуству:

„Волим изазове и нову енергију, и сигуран сам да заједно можемо много – да стварамо нешто другачије, неочекивано и наравно најгледаније. За мене су најважнија мјерила успјеха у овом послу слобода и креативност стварања, и велико ми је задовољство што сам управо на Уна телевизија нашао разумјевање за моје принципе.”

Ништа мање ентузијастична није ни његова колегиница Александра Тољ Ружић:

 

„Радујем се заједничком расту и помјерању граница. Волим окружења која одишу амбицијом, професионализмом и јасним циљевима за константан напредак, а таква је Уна телевизија и људи који је чине. Време за нове изазове и нове приче!”

Врхунском тиму медијских професионалаца прикључиће се и новинар Милан Ђуровић:

„Захвалан сам цјелокупном тиму Уне који су препознали мој потенцијал и позвали да се прикључим већ добро уиграној екипи правих професионалаца свог заната. Позитивно окружење оно је што ме мотивише, а кредибилно новинарство које је синоним Уне, додатна је потврда да сам на правом месту.”

 

Уна телевизија за предстојећу прољећну сезону припрема потпуно нове формате - лиценциране као и домаће ауторске емисије, али и два велика медијска трансфера која ће бити право изненађење за публику.

Нема сумње да ће гледаоци у новој програмској шеми Уна телевизије уживати у јединственој забави, кредибилном информативном, едукативном и документарном програму креираном по свачијем укусу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана