Умро комичар Боб Сагет, звијезда серије "Пуна кућа"

Кликс
Умро комичар Боб Сагет, звијезда серије "Пуна кућа"

Боб Сагет, глумац и комичар најпознатији као весели тата у телевизијској серији "Пуна кућа", пронађен је мртав у хотелској соби у Орланду, Флорида, у 65. години, објавиле су локалне власти у понедјељак.

Узрок Сагетове смрти засад није познат. Хитна помоћ пронашла је глумца у недјељу послијеподне у соби у Ритс-Чарлтону у Орланду и прогласила га мртвим на мјесту догађаја, саопштио је уред шерифа округа Оранге, додавши како нису пронађени знакови насиља или употребе дрога.

Сагет је управо започео турнеју као стенд-ап комичар и наступио у близини Џексонвилеа на Флориди у суботу навечер. У својој посљедњој објави на Инстаграму осврнуо се на "стварно лијепу публику" и "пуно позитиве".

"Нисам имао појма да сам вечерас радио два сата. Вратио сам се у комедију као кад сам имао 26 година. Претпостављам да проналазим свој нови глас и волим сваки тренутак", написао је.

Сагет је од 1987. до 1995. глумио оца удовца Даннyја Таннера у филму "Пуна кућа" те у наставку "Пунија кућа" од 2016. до 2020. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана