У току продаја посљедњих 25 одсто улазница за Егзит од 13. до 16. августа

Срна
У току продаја посљедњих 25 одсто улазница за Егзит од 13. до 16. августа

НОВИ САД - У Србији као и у земљама њеног окружења у току је продаја посљедњих 25 одсто улазница за предстојећи 20. по реду музички фестивал Егзит који ће се ове године одржати од 13. до 16. августа на новосадској Петроварадинској тврђави, саопштено је данас из Егзит тима, организатора тог фестивала.

Наглашава се да су у питању преостале улазнице за смањени капацитет Егзита, који је условљен актуелном ситуацијом у Србији, Европи и свијету, због епидемије вируса корона.

Улазнице за сва четири фестивалска дана продају се по цијени од 6.490 динара /око 55 евра/, путем званичне странице еџитфест.орг, као и путем продајне мреже Гигс Тиџ.

Како се наводи, ове године на Петроварадинској тврђави биће претежно домаћа публика, као и посјетиоци из земаља окружења Србије.

Организатор истиче да је интерес фанова из земаља окружења Србије за куповином улазница надмашио по бројности све пређашње године.

Сви фестивалски фанови који су набавили своју улазницу у периоду прије обустављања продаје, имаће прилику да се одлуче за ове опције:

Да ли желе да искористе своју улазницу за августовско издање фестивала, замјене за фестивал сљедеће године или рефундирају своју улазницу у складу са условима које Влада Србије пропише за све догађаје одгођене због пандемије корона вируса.

Ти фанови ће о свему томе биће благовремено обавијештени.

Овогодишњи музички фестивал Егзит био је планиран да се одржи од 9. до 12. јула, ове године, али је одгођен за август због епидемије новог вируса.

Објава првих извођача очекује се већ идуће седмице, када ће бити познат и формат овогодишњег фестивала.

У овом тренутку познато је да ће бити активно најмање 20 бина и зона које ће бити распоређене широм тврђаве.

Међу њима ће бити већина омиљених бина фестивала укључујући двије главне, грандиозни Меин стејџ и чувену Денс арену.

Као што је и претходно најављено, фестивал ће се у складу са званичним мјерама реализовати у сарадњи са здравственим тимом Владе Србије.

То је учињено, како би сви посјетиоци, извођачи, као и чланови тима који учествују у организацији били максимално заштићени.

У случају потребе, посјетиоци ван Србије ће прије уласка на фестивал проћи кроз обавезан ПСР тест.

Бројни свјетски и регионални музичари, букинг агенти и менаџери, а понајвише публика исказали су одушевљење позивницом на јубиларни 20. рођендан Егзита, који ће бити прослављен на древној на Петроварадинској тврђави.

Егзит спада у ред највећих музичких догађаја у Европи и свијету и вишеструко је награђиван фестивал престижним међународним признањима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана