У Сарајеву бијесни због наступа Тонија Цетинског

Г.С.
У Сарајеву бијесни због наступа Тонија Цетинског

Одбор за организацију обиљежавања 40. годишњице Зимских олимпијских игара, одржаних 1984. године у Сарајеву, јуче је на пресс конференцији представио програм годишњице ЗОИ, који ће бити одржан у фебруару. Највећу пажњу међу грађанима изазвала је чињеница да ће на обиљежавању годишњице пјевати Тони Цетински.

Међу првима је информацију осудио пијаниста Владо Подани.

"Одвратно!!!! 40 година од Олимпијаде, а Ви довлачите некога ко није из Сарајева, Босне и Херцеговине… Тони је супер, врхунски извођач, али што волите да се увлачите свима ван граница наше земље… срам да вас буде… ‘Угасили‘ сте нам ујметнике, културу, срећу … и увозите је да би оправдали ваше улоге у томе… Зато напуштам Сарајево и БиХ… с ‘вама‘ не желим да дијелим ни зрак", написао је Подани.

"Баш ме занима да ли би ико из Србије или Хрватске за овакво дешавање позвао пјевача који није из њихове земље… ево одговорићу вам - НИКАДА!. Поред толико младих перспективних пјевача из БиХ и живих легенди ти зовеш некога са стране за обиљежавање 40 година ЗОИ-а?! Шта је с главом??? NO COMMENT!", огласила се и инфлуенсерка Хана Хаџиавдагић Табаковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана