У Горњем Рачнику наставља се снимање серије "Време зла"

Танјуг
Foto: Архива

ЈАГОДИНА- У Горњем Рачнику, на падинама Црног врха ког Јагодине и у околини Јагодине сутра ће бити настављено снимање телевизијске серије "Време зла", по трилогији Добрице Ћосића и у режији Ивана Живковића, које ће трајати до понедјељка, изјавио је данас Танјугу продуцент и глумац Горан Шушљик.

Снимање ће се одвијати у амбијенту у којем је снимана и серија "Корјени", на имању и у кући чатмари Александра Аце Костића (1850 - 1931.), старој 136 година, објаснио је Шушљик.

Снимање креће сутра од "Храста Коче капетана", историјског мјеста на левој обали Велике Мораве, гдје је по предању Коста Коча Анђелковић - фрајкор, пре 220 година почео борбу против турске власти и основао Кочину крајину, а затим глумачка екипа одлази у Горњи Рачник где ће остати до понедељка.

Људи задужени за сценографију у Горњи Рачник стигли су јуче и припремају амбијент за снимање, изјавио је Танјугу власник куће и имања Драган Глигоријевић.

Сцене које ће се снимати пренијеће атмосферу с почетка Другог свјетског рата, а уз око 15 глумаца учестоваће и 60 статиста, 40 младића од 18 - 27 година у улогама партизана и четника и 20 њих од 20 до 60 година, који ће бити у улози мјештана, казао је Шушљик.

План је да серија буде приказана сљедеће јесени, додао је.

У серији играју Жарко Лаушевић, Воја Брајовић, Игор орђевић, Небојша Дугалић, Горан Богдан, Нада Шаргин, Радован Вујовић, Сергеј Трифуновић, Андреј Шепетовски, Наташа Нинковић, Исидора Симјоновић, Борис Исаковиц, Светозар Цветковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана