Турнеја холограма Ејми Вајнхаус на чекању

Срна
Турнеја холограма Ејми Вајнхаус на чекању

Прошле године у октобру откривено је да је турнеја холограма Ејми Вајнхаус званично у припреми. Међутим, компанија која ради на поменутом пројекту објавила је да је турнеја на чекању.

У званичном саопштењу компаније наведено је да су се сусрели са “јединственим изазовима и осјетљивостима”.

- Понекад се, током развоја оваквих веома амбициозних, врхунских умјетничких пројеката заснованих на виртуелној реалности, сусрећемо са јединственим изазовима и осјетљивостима због којих морамо да направимо корак назад - рекао је предсједник компаније Брајан Бекер.

Како је истакао, продукције су негдје између шоуа на Бродвеју и концертног спектакла, што захтијева креативно инжењерство, а та врста креативности не иде нужно у корак са роковима.

- То се и догодило са Ејми Вајнхаус. Обећали смо да ћемо славити њен живот са највећим могућим поштовањем - као што смо учинили раније са Ројом Орбисоном и Маријом Калас - и како бисмо испоштовали то обећање, стављамо турнеју на чекање док не изађемо на крај са нашом креативном спектакуларном продукцијом, примјереном њеној упечатљивој каријери - навео је Бекер.

Пројекција пјевачице требало је да изводи дигитално ремастеризоване пјесме уз пратеће вокале и лајв бенд. Наступ холограмске Ејми требало би да траје од 75 до 110 минута.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана