Траволта уочио грешку у најновијем Тарантиновом филму која је многима промакла VIDEO

Агенције
Траволта уочио грешку у најновијем Тарантиновом филму која је многима промакла VIDEO

Холивудски глумац Џон Траволта, којег је на филмско платно давних деведесетих година вратио управо редитељ Квентин Тарантино, у његовом најновијем остварењу "Било једном у Холивуду" уочио је једну грешку.

Ријеч је о једној од посљедњих сцена филма у којој се Рик Далтон, којег у филму тумачи Леонардо Дикаприо, враћа авионом из Европе у Холивуд.

"Леонардо се враћа кући из Италије, или одакле год, а наратор каже да се укрцао на 747", рекао је Траволта, преноси Индепендент.

Међутим, додао је Траволта, 747 је имао пробни лет у фебруару 1969. године, али је одмах послије тога завршио на сервису све до јануара 1970. године.

"Леонардо је могао да лети само авионом 707", закључио је Траволта, који воли да управља авионима, за шта, наравно посједује и дозволу.

Посједује чак четири авиона, а 2010. године превезао је све учеснике ток-шоуа Опре Винфри из њеног студија у Аустралију.

Траволта је открио и да је у вријеме кад је Шерон Тејт, о којој је између осталог ријеч у посљедњем Тарантиновом филму, убијена, такође живио у Холивуду.

"Сјећам се када је убијена и како сам се тада осјећао, колико сам био уплашен", признао је глумац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана