Тони Цетински: Нек сам и ја доживио да и мене неко забрани

Танјуг
Foto: Агенције

ЗАГРЕБ- Популарни хрватски пjевач Тони Цетински саопштио је да је добио информацију да је отказан његов концерт у Сарајеву, гдје је требало да наступи на обиљежавању 40 година од одржавања Олимпијских игара.

"Нек сам и ја то доживио, ето да и мене неко забрани или ти да откаже концерт", написао је популарни пјевач на друштвеним мрежама, уз напомену да за то још није добио званичну информацију.

Проблем са отказивањем концерта, каже, нема.

“Немам проблем са отказивањем концерта али још нисмо добили ништа службено. У уговору јасно пише шта и како у случају отказивања иде. Сва моја снага и енергија сада су усмјерене на концерт који дугујем публици већ дуго, а то је Арена Загреб. Концерт ће бити одржан на мој рођендан 31. маја ове године и на њему смеју да присуствују сви народи и ентитети са ових простора јер наша је девиза само љубав!” написао је Цетински на свом Фејсбуку.

Уз напомену да се његова изјава не односи на грађане БиХ, већ само на политику, Цетински је најавио да ће за који дан изаћи  његов дует са младим босанскохерцеговачким пјевачем Адијем Шошеом.

"За који дан, тачније 29. јануара излази и дугоочекивани дует са младим и изврсним пјевачем Адијем Шоше. Тако да ето све се поклопило да песмом јасно поручимо шта мислимо о политици и предрасудама које владају међу народима и усијаним главама на овим нашим, вашим или њиховим балканским просторима", написао је Цетински и додао дио стиха: "Није важно гдје се молиш, по којој Светој књижи, већ је важно да ли је човјек или није".

           

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана