Тејлот Свифт одушевила обожаватељку љубавним савјетом

Агенције
Тејлот Свифт одушевила обожаватељку љубавним савјетом

Када се обраћамо познатим звијездама на Твитеру и Фејсбуку 99,9 посто смо убијеђени да неће ни видети нашу поруку, а камоли одговорити.

Пјевачица Тејлор Свифт нас је увјерила у супротно. Наиме, њена обожаватељка Хана доживјела је велико изненађење када јој је пјевачица удијелила љубавни савјет на Инстаграму.

"Тејлор, постоји један дечко у ког сам заљубљена највише на овоме свијету, али он ми никада неће узвратити. Можеш ли ми дати неки савјет? Волим те, Хана", написала је.

Пјевачица је одмах прискочила у помоћ и написала више него опширан одговор, што је одушевило њене фанове.

"Ок. О овом дечку... Мислим да одрастамо сматрајући да је једина љубав која се рачуна као права она која траје вјечно и која те чини потпуно испуњеном. Када ти је сломљено срце, прво што те пита странац је: колико дуго сте били заједно? Као да ће бол нестати када прође онолико времена колико си провео са неким. Ако си уопште био са неким. Не мислим да то баш тако функционише. Мислим да је и неузвраћена љубав исто тако вриједна као и остале. И то је страст и заљубљивање. Није битно шта се десило у овој, твојој ситуацији, али желим да запамтиш да је оно што ти радиш несебично, прелијепо и слатко. Волиш некога просто зато што га волиш, а не због тога што мислиш да ће ти узвратити. Дивиш се некоме због његове љепоте, не тражећи ништа заузврат. Осјећај се добро зато што си особа која воли несебично. Сигурна сам да ћеш једног дана наћи некога ко ће те вољети на исти тај начин", писало је у њеном одговору.

Овим прелијепим гестом Тејлор је доказала да је једна од ријетких познатих звијезда која заиста обраћа пажњу на своје фанове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана