“Тајна винове лозе” нова серија на Радио-телевизији Србије: Судбине повезане тајнама, лажима и вином

Г.С.
“Тајна винове лозе” нова серија на Радио-телевизији Србије: Судбине повезане тајнама, лажима и вином

Породични односи обавијени тајнама, лажима и прећуткивањима, замршене судбине и борба двије виноградарске породице, окосница су серије “Тајне винове лозе”, чије емитовање је почело овог викенда на Радио-телевизији Србије.

Ово је теленовела у којој главне улоге играју Војин Ћетковић и Слобода Мићаловић.

Прича прати испреплетене судбине породице успјешног пословног човјека из Суботице Вука Томовића, кога тумачи Војин Ћетковић и самохране мајке Вере Смиљанић у тумачењу Слободе Мићаловић, која са синовима живи у Неготинској Крајини.

- Вера носи ту једну мајчинску фигуру, ослонац је у кући. Када је изгубила мужа, она је у својој глави завршила са надом да ће бити вољена, иако се у серији провлачи човек који је прогања, који жели да буде с њом, који је врло проблематичан, али она категорички одбија, јер је фокус на породици, тј. синовима - рекла је глумица Слобода Мићаловић.

“Тајне винове лозе” рађена је по причи Мирјане Бобић Мојсиловић. Кроз 36 епизода серија прати борбе виноградарских породица из различитих културних миљеа. У овој драматичној причи на мистериозан начин преплићу се наизглед неповезане судбине. Заједничко објема породицама су сузе, пољупци и ударци. Мелодрамска нота која је све вријеме присутна у овој серији указује на то да нема породице без тајне.

- Успешан је човек, држи велику винарију, произвео је вино које је цењено, продавано, можда најпродаваније, има доста новца, има кћерку која је енолог, која је направила ново вино, међутим, нико од њих није задовољан с тим што су урадили. Играм човека који стане и запита се где је погрешио - објаснио је глумац Војин Ћетковић.

Творци серије су Мирјана Бобић Мојсиловић и Дејан Караклајић, а сценарио су, осим Мирјане Бобић Мојсиловић писали Ива Митровић и Марко Поповић.

За режију су задужени Марко Манојловић, Коста Ђорђевић, Ана Марија Роси и Дејан Караклајић.

У серији глуме и Небојша Миловановић, Вања Ненадић, Милица Зарић, Марко Васиљевић, Драган Петровић, Сена Ђоровић, Дара Џокић, Миодраг Кривокапић и Анита Манчић.

Серија је прво емитована на каналу “Суперстар ТВ”, након чега је стигла и на РТС, гдје гледаоци имају прилику да је гледају сваким даном од 20 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана