Све спремно за трећи “Нектар пулс фест” у НП “Козара”

Миланка Митрић
Све спремно за трећи “Нектар пулс фест” у НП “Козара”

У нестварно лијепом природном амбијенту, у срцу Националног парка “Козара” биће одржана трећа по реду смотра посвећена музици “Нектар пулс фест”.

Како су организатори истакли, све је спремно за овогодишњи фестивал који ће бити одржан од петка до недјеље, а свим посјетиоцима пружиће прилику да уживају у безвременским хитовима регионалних музичара.

- Осим нестварног природног амбијента, надалеко познате (традиционалне и домаће) хране и пића, окупиће се највећа регионална музичка имена, те свим генерацијама приредити атмосферу и програм за памћење - назначили су организатори.

Ове године на фестивалу ће наступити: “Електрични оргазам”, “Партибрејкерс”, “Кербер”, “Фијаско”, “Балкан експрес”, “Kepa &  Free Spirits” (“Смак”), С. А. Р. С. и “Психомодо поп”.

- Сигурни смо да ће трећи “Нектар пулс фест” надмашити претходне, али и поставити високе стандарде за све наредне године. Бесплатан камп, паркинг, превоз из Бањалуке и Приједора, врхунски музички програм, те пратећи дневни и други садржаји за све генерације чине (нашу) фестивалску понуду изузетно атрактивном. “Нектар пулс фест” је много више од фестивала - то је прича која се гради и пише годинама, а узевши у обзир нестварни природни амбијент у којем се одржава, пред нама су (тек) године у којима ћемо исписати нову традицију - истакао је портпарол фестивала Дејан Ступар.

Осим концерата, сви посјетиоци ће имати прилику да  уживају у интересантним дневним догађајима у природи, прилагођеним појединцима, али и породицама.

Другог дана фестивала, у суботу, биће организован мото-дефиле и рекреативна вожња бициклима у НП “Козара”.  

- Мото-дефиле је планиран за 11 часова, када ће чланови Мото-клуба “Отписани” заједно са гостима - представницима других мото-клубова, кренути ка Приједору. Крај дефилеа планиран је за 17 часова у фестивалској зони. Почетак рекреативне вожње бициклима предвиђен је за 12 часова на платоу Бенковац, а планирана рута је Бенковац - Мраковица - Бенковац. Вожња траје све до 15 часова, након чега су планиране слободне активности, уживање у нестварном природном амбијенту, те увертира у (богат) вечерњи програм - додали су организатори.

Превоз

Ове године за све посјетиоце “Нектар пулс феста” биће организован бесплатан превоз из Бањалуке и Приједора. Бесплатан превоз биће организован у истим терминима током оба дана фестивала: поласци из Бањалуке су планирани у 18 и 19 часова са старе аутобуске станице, док је повратак планиран у 24 сата. Поласци из Приједора су планирани у 18 и 19 часова са терминала аутобуске станице, док је повратак планиран у 24 сата. Додатна погодност је и организован превоз из Приједора у суботу, са поласком у 10 и повратком у 16 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана