Све спремно за још једно дружење: Наредних дана Кастел домаћин мото феста

ГС
Foto: Агенције

Пети по реду „Мото-фест – Бања Лука 2022“ биће одржан од 27. до 29. маја на тврђави Кастел.

Као и сваке године, ова година је такође резервисана за одличан провод.

– Пети „Мото – фест Бањалука, највећи и најјачи до сада. На тврђави Кастел у Бањалуци окупиће се десетине хиљада бајкера из земље, региона, али и Европе и свијета, као и љубитеља двоточкаша, доброг ритма и звука али најважније квалитетног дружења – поручују организатори.

Додају како је и овај пут спреман богат и садржајан, како дневни и вечерњи програм.

– Програм ове године обухвата највећи мото дефиле улицама Бањалуке, богат музички „лајнап“ у оквиру којег ће наступати најпознатија имена регионалне музичке сцене. Припремили смо и мото маркет изложбеног и продајног карактера, „стунт“ вожње познатих регионалних „стунт“ мајстора, бајкерске игре као и пратећи забавни програм са новим атракцијама и садржајима – поручују организатори.

Додају да су увели новитет, а у питању су панорамске вожње за љубитеље природе.

Додатно, ова манифестације је и ове године хуманитарног карактера.

– Поносни смо што се и ове године наставља традиција хуманог карактера фестивала. Средства од прикупљене хуманитарне томболе иду нашим суграђанима у потреби – поручују из Мото – клуба „Стршљен“.

Поручују како циљ „Мото – феста“ остаје усмјерен на развој и промоцију мото – спорта, као и мото – туризма у Бањој Луци.

– Претходних година квалитетним програмом и садржајима „Мото – фест“ се издвојио на мапи регионалних догађаја и заслужено прикупио вјерну публику из свих крајева регије, Европе и свијета – закључују организатори.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана